fbpx

Ardura

Celovite jezikovne rešitve

Slovenskim in mednarodnim strankam približujemo bogastvo hrvaškega jezika in srce hrvaškega občinstva. Ponujamo dodelane prevode v hrvaščino, saj vsako besedilo skrbno pregledamo in pripravimo za objavo.

Celovite jezikovne resitve -ilustracija

Naši jezikovni projekti

Logo Monterosso
Kreativne lokalizacije spletnih strani – posebno pozornost posvečamo prevodom spletnih strani za priznane blagovne znamke. Naši naročniki zahtevajo natančnost izražanja in doslednost pojmov, obenem pa mora biti vsako besedilo dostopno hrvaškim bralcem. Ponosni smo, da so rezultati tovrstnih sodelovanj tudi nove skovanke, prvič uporabljene v hrvaščini.
Logo Business Titans
Založniške rešitve po meri – prevodi blogov, člankov in nasvetov trženjskih gurujev, kot so Seth Godin, Geoff Burch, Brian Tracy, Gary Vaynerchuk, Gavin Ingham, Mars Dorian in drugi, so prave male umetnine, pri katerih je pomembno, da poleg pravilnosti prevoda ohranimo tudi njihov humor in navihanost in jih prilagodimo tudi najzahtevnejšemu občinstvu.
Logo Goodyear
Književna besedila v službi trženja – enkratno izkušnjo kreativnega prevajanja književnega besedila smo pridobili pri prevajanju futuristične zgodbe znanega slovenskega pisatelja, scenarista in režiserja Miha Mazzinija v marketinški kampanji vodilnega svetovnega proizvajalca avtomobilskih pnevmatik.

Mnenja naših partnerjev

Uspešno sodelovanje, ki traja, je temelj vsakega poslovanja. Ker posel gradimo na zaupanju, so nam ocene naših strank in povratne informacije o naših prevodih izjemno pomembne.

 • »Podjetje Ardura prevajanje mi je prišlo nasproti ravno v pravem času. Kakovosten prevod, visok nivo kreativnosti in dosledno upoštevanje kulturnih posebnosti ciljnega jezikovnega sistema in, seveda – striktno upoštevanje roka.«

  Zala Kokalj s.p.

  Kameleona, prevajalske storitve
 • »Hitra odzivnost, strokovno korektni prevodi! Zelo priporočam!«

  Katarina Lah s.p.

  Silantro razvoj informacijskih rešitev
 • »V glavnem vse dobro, zaenkrat ne vem kaj bi lahko bilo boljše…«

  Samuel Uršič

  Carmec d.o.o.​
 • »Odlična komunikacija, hitri, zelo odzivni, storitve na nivoju. Vsekakor priporočamo.«

  Mojca Primon

  Uspeh d.o.o.
 • »Z gospo Zlate sem bila zelo zadovoljna. Vedno hitra, odzivna in kvalitetna.«

  Urška Grobelšek

  Grand Hotel Sava****Sup
 • »Odlična odzivnost in kakovost.«

  Klavdija Rudolf s.p.

  Druid-Prevajanje in jezikovne storitve

Naše stranke

Ustvarjalnost naših prevajalcev in osredotočenost na stranke je kombinacija, zaradi katere pri agenciji Ardura izstopamo. Naš cilj je doseči dolgoročno sodelovanje, ki temelji na zaupanju, kakovosti dela in natančnosti prevajanja.

Preverite, kako izračun prilagajamo strankam.

Prevajanje s pomocjo tehnologije - ilustracija

Tehnologija

Izjemnost, ki temelji na tehnologiji. Naša računalniška prevajalska orodja, ki nam omogočajo, da za vsako posamezno stranko uporabljamo ciljno strokovno izrazje, prispevajo k pravilnosti prevodov.

Logotipi narocnikov - reference - Ardura prevajanje

Hitra in neobvezujoča ponudba

Sami se prepričajte v dostopnost naših cen. Pošljite povpraševanje v samo nekaj klikih.