fbpx

Ardura

Dostopni prevajalci - ilustracija

Dostopni prevajalci

Naše poslanstvo je, da za vsako sporočilo najdemo rešitev, s katero bo v celoti zasijalo v hrvaški preobleki. K prav vsakemu, tudi še tako majhnemu projektu pristopamo z enako predanostjo.

Naša ekipa

Vsem našim prevajalcem je hrvaščina materni jezik, kar pomeni, da vaša besedila zanesljivo lokalizirajo in jih popolnoma prilagodijo hrvaškemu trgu.

Naše prevajalce za hrvaščino odlikuje delo v stroki. Ker svoja znanja črpajo iz neposrednih izkušenj, so prevodi izpod njihovih prstov izredno natančni.

Njihove profesionalne izkušnje in vztrajanje na ustrezni terminologiji so nepogrešljiva sestavina vsakega prevoda.

O nas - ekipa - ilustracija

O podjetju

Na več kot 30 področjih prevajanja in z iskanimi jezikovnimi specializacijami sistematično negujemo sinergijo trženja in prevajanja. Pokrivamo več kot 10 jezikovnih kombinacij, pri katerih izkušnje, strokovnost in ljubezen do jezika oblikujejo naš končni izdelek.

Prevajalska agencija Ardura je bila ustanovljena leta 2017 kot rezultat dolgoletnega dela na področjih prevajanja in trženja.

Ponujamo odgovore na zahteve naših strank, ki iščejo celovite rešitve. Zato poleg zvestobe prevoda negujemo lokalizacijo, naša besedila pa so ne le jezikovno izvrstna, temveč tudi povsem prilagojena bralcem. Vse več strank izbira nas kot filter, ki njihovo sporočilo varno prenaša hrvaškemu občinstvu.

Hitra in neobvezujoča ponudba

Sami se prepričajte v dostopnost naših cen. Pošljite povpraševanje v samo nekaj klikih.

Sodelovanje

Svojo ekipo nenehno osvežujemo. Talentirani prevajalci nam s svojih področij prinašajo inovativne ideje in aktualna znanja. Če bi radi sodelovali z nami, izpolnite obrazec za prijavo.

Sodelujte z nami - ilustracija

    *Izpolniti je treba vsa polja, označena z zvezdico.